Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa
Ko će suze da ti briše... - Robin Šarma

Robin Šarma Robin Šarma

Ko će suze da ti briše... - Robin Šarma

 

Uspeh i motivacija Uspeh i motivacija

Prevod: Maja Cvijetić

ISBN: 9788678044472

Format: 14 x 20 cm

Broj strana: 205

Povez: Broširan

Izdavač: Mono i Manjana Mono i Manjana

Godina izdanja: 2011.

Šifra proizvoda: 595

 

 

Nema na zalihama

Obavesti me kada bude na zalihama Obavesti me

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Da li imate osećaj da vam život izmiče iz ruku i da možda nikada nećete imati priliku da živite srećno i smisleno kao što zaslužujete? Ako je tako, onda će ova knjiga Robina Šarme biti vaša zvezda vodilja, koja će vam pokazati put ka novom, izuzetnom načinu življenja. U ovom lako čitljivom priručniku. punom duboke mudrosti, Robin Šarma nudi 101 jednostavno rešenje za neke najsloženije životne probleme, od slabo poznatih načina za izlaženje na kraj sa stresom do moćnih uputstava kako da osmislite putovanje kroz život i za sobom ostavite vredan trag.

"Cenim to što ste se odlučili za ovu knjigu. To pokazuje da ste odlučili da živite smislenije, srećnije i ispunjenije, da se rukovodite izborima, a ne slučajnostima, da živite po svom nahođenju, a ne onako kako je unapred određeno. Čestitam vam na tome.

Nakon što sam napisao dve prethodne knjige iz serije Kaluđer koji je prodao svoj ferari, primio sam bezbroj pisama od čitalaca čiji se život izmenio zahvaljujući mudorsti koju su u njima pronašli. Komentari ovih ljudi su me inspirisali i podstakli. Pisma koja sam primio su me ohrabrila da sve ono što sam naučio o umetnosti življenja pretočim u niz lekcija o životu. Na taj način sam ono najbolje što mogu da ponudim pretvorio u knjigu koja će, nadam se, izmeniti vaš život.Sve što sam imao da kažem rečeno je od srca i u nadi da ćete ne samo pronaći mudrost u ovim rečima, već je i primeniti da biste postigli trajan uspeh u svim oblastima života. Iskušenja kroz koja sam prošao su me naučila da nije dovoljno znati šta treba preduzeti – moramo to znanje primeniti da bismo živeli onako kako želimo.Dok budete listali stranice treće knjige u seriji Kaluđer koji je prodao svoj ferari, nadam se da ćete u njoj otkriti mudrost koja će obogatiti vaš profesionalni, lični i duhovni život. Molim vas da mi pišete, šaljete mejlove ili posetite neki od mojih seminara kako biste nam preneli svoja iskustva. Daću sve od sebe da lično odgovorim na vaša pisma. Želim vam mir, prosperitet i sreću u životu koji ćete posvetiti potrazi za smislom."

Robin Šarma

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Igra

Igra, Nil Štraus

Igra

Afirmacije za put promene - Siniša Ubović

Afirmacije za put promene - Siniša Ubović, Siniša Ubović

Afirmacije za put promene - Siniša Ubović

Umeće vođenja razgovora - Les Giblin

Umeće vođenja razgovora - Les Giblin, Les Giblin

Umeće vođenja razgovora - Les Giblin
 

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter
 

© 2020. Babun. Sva prava zadržana.

Preuzimanje proizvoda na adresi dr Milivoja Petrovića 5, Beograd-Rakovica
Radno vreme od 9 i 30 do 16 i 30 sati
Kontakt: +381 011/ 35 10 669; 065 / 319 39 13
shop@novo-doba.net
www.babun.net

PIB: 100048004, MB: 17338056, Šifra delatnosti: 4761