Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa
Priče iz vremenske omče - Dejvid Ajk

Dejvid Ajk Dejvid Ajk

Priče iz vremenske omče - Dejvid Ajk

 

Popularna nauka Popularna nauka

Prevod: Emilija Videnović

ISBN: 9788688617062

Format: 17 x 24 cm

Broj strana: 460

Povez: Broširan

Izdavač: Admiral Books Admiral Books

Godina izdanja: 2011.

Šifra proizvoda: 415

 

 

Nema na zalihama

Obavesti me kada bude na zalihama Obavesti me

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Dejvid ajk je 1990. godine počeo da traži odgovore na važna pitanja: Ko smo mi? Gde smo mi? Ko zaista upravlja svetskim događajima i sa kojim ciljem?

Traganje za tim pitanjima odvelo ga je u više od četrdeset zemalja i izložilo ogromnom ismevanju i osuđivanju onih sa ograničenim shvatanjima i onih koji ne žele da čovečanstvo razume pravu prirodu teške situacije u kojoj se nalazi.

To nije pokolebalo Dejvida Ajka. On je nastavio da otkriva svoja saznanja na tu temu bez straha od mogućih posledica, a sada se klima polako menja. S obzirom na to da se ono što je predviđao u svojim ranijim knjigama polako razotkriva i svakodnevno dešava u svetu, ogromni je i sve veći broj onih koji gledaju na njegov rad u drugačijem svetlu.

„Preobražaj i buđenje svesnosti čovečanstva je pred nama, i svakoga dana sve očiglednije se manifestuje. Još nije reč o većini, ali približavamo se. Umovi, a što je još važnije – srca – otvaraju se istini koju svi znamo, ali smo bili izmanipulisani kako bismo je zaboravili.
Bio sam vođen prema informacijama pet čula o tome kako je svet koji vidimo manipulisan prema jednoj globalnoj, fašističkoj državi. Posle je usledilo otkrivanje kontrole iz drugih dimenzija koju vrše manipulatori pet čula; i naposletku, pokazano mi je na koji način i zašto naše svakodnevno iskustvo nije ništa drugo nego san koji mi sami stvaramo.

Moj um se otvorio prema još većem poštovanju za položaj čovečanstva, kao i za zadivljujuću transformaciju koja će nas odvesti kući.
To znanje predstavlja ključ naše slobode.

Svet pet čula koji svakodnevno doživljavamo je „vremenska omča“ koja se vrti u krug i zapravo ponavlja istu sekvencu u osnovnim crtama, ako ne i u pojedinostima. Ono što zovemo „budućnost“ s vremenom postaje „prošlost“ i okreće se kako bi uvek iznova ponavljalo „sadašnjost“.

Kako izgleda, ona stara pesma Džimija Rufina „Već sam prolazio ovim putem“ trebalo bi da bude himna ove planete. To je u suštini ono što se događa u Vremenskoj omči. Ista iskustva neprestano se ponavljaju.

Posmatrajte vir na reci: sve dok se tok vode nastavlja u određenom smeru i određenom brzinom, vir će trajati beskonačno. Isto tako, Matriks/Vremenska omča okreće se u ponavljajućoj spirali ili krugu koji je postao zatvor svesti zarobljene u njegovim čarima i iluzijama.”

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Polje - Lin Mektagart

Polje - Lin Mektagart, Lin Mektagart

Polje - Lin Mektagart

Tesline duhovne misterije - Aleksandar Milinković

Tesline duhovne misterije - Aleksandar Milinković, Aleksandar Milinković

Tesline duhovne misterije - Aleksandar Milinković

Istorija Atlantide - Luis Spens

Istorija Atlantide - Luis Spens, Luis Spens

Istorija Atlantide - Luis Spens
 

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter
 

© 2020. Babun. Sva prava zadržana.

Preuzimanje proizvoda na adresi dr Milivoja Petrovića 5, Beograd-Rakovica
Radno vreme od 9 i 30 do 16 i 30 sati
Kontakt: +381 011/ 35 10 669; 065 / 319 39 13
shop@novo-doba.net
www.babun.net

PIB: 100048004, MB: 17338056, Šifra delatnosti: 4761