Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa
Vaš duhovni kompas - Džoan Borisenko

Dr Džoan Borisenko & dr Gordon Dvirin Dr Džoan Borisenko & dr Gordon Dvirin

Vaš duhovni kompas - Džoan Borisenko

 

New Age New Age

Prevod: Aljoša Mornar

ISBN: 9788679500748

Format: 17 x 23 cm

Broj strana: 264

Povez: Broširan, klapne

Izdavač: Leo commerce Leo commerce

Godina izdanja: 2009.

Šifra proizvoda: 338

 

 

Cena sa PDV-om:

500 din.  4.67 €  5.56 $

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Zašto smo ovde? Da li ispunjavamo svoju životnu svrhu? Šta to evoluciona inteligencija pokušava da kaže kroz nas? U ovom vremenu globalnih promena, nesigurnosti i duhovnog lutanja, ljudi postavljaju ova prastara pitanja. Postoji žeđ za svrhom i značenjem – nastupa praskozorje shvatanja da sreća nije roba koja se može pribaviti zlatnom karticom. Ispunjenje i radost prirodno proističu iz sposobnosti da se bude prisutan u životu, u njegovom odvijanju, i da se sluša, spozna  najbolja mogućnost u bilo kojoj situaciji - i tako pokrene prosvetljena, saosećajna akcija.

Džoan i Gordon se nadaju da će vam Vaš duhovni kompas pomoći da odete još dalje od konvencionalnih načina primanja saznanja i otvorite za sebe beskrajnu evolucionu inteligenciju koja je neophodna da bi se načinio skok ka punijem samoostvarenju, kako u sopstvenom životu, tako i u celom svetu.

Dr Džoan Borisenko je međunarodnoj javnosti poznata po svom zastupanju duhovnosti, integrativne medicine i neodvojivosti uma i tela. Doktor je medicinskih nauka sa Harvarda, klinički psiholog, pisac mnogih knjiga i ko-osnivač „Klaritas instituta za interspiritualna istraživanja“ i direktor „Interspiritualnog programa obuke za mentore“ pri istoj instituciji.

Dr Gordon Dvirin je predsednik „Dvirin end asousijets“, firme koja se bavi savetovanjem na polju organizacije i ljudskog razvoja. Njegova interesovanja obuhvataju unapređenje socijalnog, emocionalnog i duhovnog života dece, obučavanje predvodnika i proširivanje i otkrivanje novih horizonata za globalnu budućnost. Ko-osnivač je „Klaritas instituta za interspiritualna istraživanja“ i „Interspiritualnog programa obuke za mentore“ pri istoj instituciji, a ujedno i ko-autor (sa suprugom Džoan Borisenko) knjige Kako reći „da“ promeni.

„Elegantan, jednostavan i praktičan vodič pomoću kog ćete stupiti u kontakt sa višim bićem u sebi i iskusiti nepregledno obilje beskonačnih mogućnosti.“ - Dipak Čopra

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Put do sreće - Ron Habard

Put do sreće - Ron Habard, Ron Habard

Put do sreće - Ron Habard

Buđenje - Antoni De Melo

Buđenje - Antoni De Melo, Antoni de Melo

Buđenje - Antoni De Melo

Sećanja na život posle smrti - Dr Majkl Njutn

Sećanja na život posle smrti - Dr Majkl Njutn, Dr Majkl Njutn

Sećanja na život posle smrti - Dr Majkl Njutn
 

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter
 

© 2020. Babun. Sva prava zadržana.

Preuzimanje proizvoda na adresi dr Milivoja Petrovića 5, Beograd-Rakovica
Radno vreme od 9 i 30 do 16 i 30 sati
Kontakt: +381 011/ 35 10 669; 065 / 319 39 13
shop@novo-doba.net
www.babun.net

PIB: 100048004, MB: 17338056, Šifra delatnosti: 4761