Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa
Hrabrost - Ošo

Osho Osho

Hrabrost - Ošo

 

Istočnjačka učenja Istočnjačka učenja

Prevod: Irina Vujičić

ISBN: 9788679501219

Format: 16 x 22 cm

Broj strana: 180

Povez: Broširani, klapne

Izdavač: Leo commerce Leo commerce

Godina izdanja: 2011.

Šifra proizvoda: 206

 

 

Popust 10%

Cena sa PDV-om:

810 din.  7.57 €  9.00 $

900 din.  8.41 €  10.00 $

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Hrabrost nije odsustvo straha, kaže Ošo. Štaviše, ona je potpuno prisustvo straha, uz hrabrost da se suoči s njime. Ova knjiga daje ptičju perspektivu nad celokupnim terenom – gde strahovi nastaju, kako ih razumeti, i kako pronaći hrabrost da se s njima izađe na kraj. Ošo predlaže da je svaki put kada se u životu nađemo pred nesigurnošću i promenom to ustvari razlog za slavlje. Umesto da se grčevito držimo poznatog i već viđenog, možemo da načimo da uživamo u tim situacijama kao u prilikama za avanturu i da produbimo shvatanje o nama samima i svetu oko nas.

Knjiga počinje dubinskim ispitivanjem šta znači hrabrost i kako se ona izražava u svakodnevnom životu pojedinca. Za razliku od knjiga koje se fokusiraju na herojska dela u vanrednim okolnostima, ovde je teža usmerena na razvoj unutrašnje hrabrosti koja nam omogućava da vodimo autentične i ispunjene živote na svakodnevnom osnovu. To je ona hrabrost da se promenimo kada je potrebno da se menjamo, hrabrost da se borimo za sopstvenu istinu, čak i protiv mišljenja drugih ljudi, i hrabrost da prihvatimo nepoznato uprkos svojim strahovima – u međuljudskim odnosima, u karijerama, u neprekidnom putovanju ka razumevanju ko smo i zašto smo ovde.

Hrabrost takođe predstavlja nekoliko tehnika meditacije koje je Ošo specijalno osmislio da bi pomogao ljudima da se izbore sa svojim strahovima.

Ošo je jedan od najpoznatijih i najprovokativnijih duhovnih učitelja dvadesetog veka. Počevši od sedamdesetih godina on osvaja pažnju zapadnjačke omladine koja se zanimala za meditaciju i preobražaj. Više od decenije nakon njegove smrti, 1990. godine, uticaj njegove tehnike i dalje se širi i dopire do zainteresovanih ljudi svih godišta u bukvalno svakoj zemlji na svetu.

„Kada bi dovoljan broj Amerikanaca obratio pažnju na izvanredno provokativne poruke u ovoj knjizi, možda bismo zaista postali ’zemlja slobodnih i dom hrabrih’. Zamislite!“

Tom Robins, pisac

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Bhagavad Gita

Bhagavad Gita, Huan Maskaro

Bhagavad Gita

Mir u svakom koraku - Tič Nat Han

Mir u svakom koraku - Tič Nat Han, Tič Nat Han

Mir u svakom koraku - Tič Nat Han

Tibetanska knjiga mrtvih - V. J. Evans Venc

Tibetanska knjiga mrtvih - V. J. Evans Venc, V. J. Evans-Venc

Tibetanska knjiga mrtvih - V. J. Evans Venc
 

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter
 

© 2020. Babun. Sva prava zadržana.

Preuzimanje proizvoda na adresi dr Milivoja Petrovića 5, Beograd-Rakovica
Radno vreme od 9 i 30 do 16 i 30 sati
Kontakt: +381 011/ 35 10 669; 065 / 319 39 13
shop@novo-doba.net
www.babun.net

PIB: 100048004, MB: 17338056, Šifra delatnosti: 4761