Sve veze, meni
Vaša korpa
Sve veze, meniVaša korpa
Lečenje 200 najrasprostranjenijih oboljenja - G. P. Malahov

Genadij Petrovič Malahov Genadij Petrovič Malahov

Lečenje 200 najrasprostranjenijih oboljenja - G. P. Malahov

 

Alternativna medicina Alternativna medicina

Prevod: Mahmut Šehić

ISBN: 9788682363774

Format: 14 x 20 cm

Broj strana: 362

Povez: Broširani

Izdavač: Prometej Prometej

Godina izdanja: 2007.

Šifra proizvoda: 76

 

 

Popust 10%

Cena sa PDV-om:

990 din.  9.25 €  11.00 $

1100 din.  10.28 €  12.22 $

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

 

Za ljude koji žele da duže godina sačuvaju zdravlje i da žive dugovečno, kao i da se oslobode raznih oboljenja, namenjena je serija knjiga čuvenih autora, lekara, narodnih lekara, lekara-fitoterapeuta o lečenju više od 200 najrasprostranjenijih oboljenja.

Čuveni autor knjiga o samoozdravljenju G. P. Malahov predlaže, proverene kroz njegovu višegodišnju praksu, recepte lečenja urinom, čišćenjem organizma, lekovitim travama i daje preporuke za lečenje razmatranih oboljenja.

Već vam je poznato kakve mere za izlečenje postoje i kako da ih pravilno primenjujete.

U knjizi je korišćeno iskustvo čitalaca u lečenju raznih oboljenja. Unikatnost se sastoji u tome, što se, s jedne strane, u njoj daju najraznovrsniji metodi lečenja, a sa druge strane - sadrže se preporuke samog autora, koje će vam pomoći da izbegnete greške, da ne ustuknete pred poteškoćama.

Metodi čišćenja organizma koji su predloženi uporedo s receptima lečenja lekovitim travama, sa karakteristikama individualnih osobina i bioloških ritmova čoveka, pomažu svakom čoveku da izvrši korekciju vlastitog programa samolečenja i da postigne najbolji efekat lečenja.

Preparati od lekovitih biljaka dokazali su svoju prednost u odnosu na hemijske lekove: pri njihovoj upotrebi u čovečji organizam dospeva čitav kompleks njemu bliskih (srodnih) biološki aktivnih materija.

Čajevi, odvari, ekstrakti, ulja i masti od biljnih sirovina deluju na organizam blaže, bolje ih podnose bolesnici, znatno ređe izazivaju sporedne alergijske reakcije. U poslednje vreme lekoviti preparati od biljaka sve više se primenjuju u kompleksnom lečenju bolesnika. Najefikasnija hemijska sredstva, lečeći jedan organ, uništavaju druge organe i, kao posledica, organizam u celini. Preparati biljnog porekla, sadejstvujući u ograničenom obimu sa ćelijama organizma i normalizujući njegovu delatnost, ne nanose štetu organizmu.

Svi recepti, koji su prezentirani u knjizi, proračunati su za odraslog čoveka. Zbog toga deci do tri godine starosti dozu treba smanjiti od 3 do 5 puta, deci od tri do sedam godina - 2-3 puta, deci od sedam do četrnaest godina -1,5-2 puta.

Po pravilu, čovek često počinje da obraća pažnju na svoje lično osećanje (zdravstveno stanje) tek posle toga, kada mu se pojave prvi simptomi oboljenja.

U traženju puta ka ozdravljenju ljudi počinju da se leče sami, i često prema ličnom mišljenju koriste recepte narodne medicine, zaboravljajući pri tom, da na prvi pogled bezopasna sredstva, mogu biti ne samo korisna, već i štetna po organizam. Da se to ne bi desilo, potrebno je znati tačnu dijagnozu oboljenja. Pre nego pristupite lečenju u domaćim uslovima, konsultujte se sa lekarom, koji će vam postaviti tačnu dijagnozu i tek posle toga počnite da sačinjavate vlastiti program samoizlečenja, koristeći se preporukama i receptima čuvenog autora.

Lekovite sile čovečjeg organizma zaista su neiscrpne, ubeđen je autor. One će vam omogućiti da pobedite bolest, da ozdravite, pomoći će vam da počnete novi život, pun radosti i veselja. Odlično ćete izgledati i uvek ćete biti u formi. Možete da se ponovo rodite! Želimo vam zdravlja!"

 

Preporučujemo

Preporučujemo

 

Vaše telo vapi za vodom - Dr Ferejdun Batmangheliđ

Vaše telo vapi za vodom - Dr Ferejdun Batmangheliđ, Dr Ferejdun Batmangheliđ

Vaše telo vapi za vodom - Dr Ferejdun Batmangheliđ

Vakcina protiv stresa - Dr Valerij Sinjeljnjikov

Vakcina protiv stresa - Dr Valerij Sinjeljnjikov, Dr Valerij Sinjeljnjikov

Vakcina protiv stresa - Dr Valerij Sinjeljnjikov

Ishrana za osobe AB krvne grupe - Igor R. Kirijevskij

Ishrana za osobe AB krvne grupe - Igor R. Kirijevskij, Igor Rostislavovič Kirijevskij

Ishrana za osobe AB krvne grupe - Igor R. Kirijevskij
 

 

Brze veze

 

FacebookInstagramTwiter
 

© 2020. Babun. Sva prava zadržana.

Preuzimanje proizvoda na adresi dr Milivoja Petrovića 5, Beograd-Rakovica
Radno vreme od 9 i 30 do 16 i 30 sati
Kontakt: +381 011/ 35 10 669; 065 / 319 39 13
shop@novo-doba.net
www.babun.net

PIB: 100048004, MB: 17338056, Šifra delatnosti: 4761