proizvoda [ ? ]
iznos [ ? ]
Nastavi kupovinu
Vaša Korpa je trenutno prazna.
DOMAĆE KNJIGE » Astrologija » PRINCIPI ASTROLOGIJE - Čarls E.O.Karter

PRINCIPI ASTROLOGIJE - Čarls E.O.Karter

Podaci o knjizi

  • Prevodilac: Petar Petrović
  • Godina izdanja: 2006.
  • Format: 14 x 20 cm
  • Oprema: Broširani
  • Broj strana: 192
  • ISBN broj: 86-7884-016-1
  • Puna cena: 550,00

Kupite knjigu online

  • Cena sa popustom: 500,00 din.

Astrologija je nauka skrivenog odnosa između nebeskih tela i ovozemaljskog života. Natalna astrologija je proučavanje ovih odnosa u vezi sa ljudskim životom. Osim toga, astrologija je praktična nauka jer nas uči kako da prihvatamo informacije koje nam pruža u odnosu na naš lični i društveni život. Ona je takođe i umetnost jer tumačenje horoskopa rođenja iziskuje Znanje udruženo sa Umetnošću.

Astrologija nema pravo da se nazove, kako se to već kaže, "egzaktnom" naukom, ali ona proučava sigurne predispozicije ili tendencije u čovekovom životu, koje se ponekad vide tako jasno da njihovo ostvarivanje postaje sasvim sigurno.

Upotreba astrologije mnogostruka, i njen vidokrug je ograničen samo na granice ljudskog života u svakoj meri.

Mogu se spomenuti sledeći aspekti ove nauke:

1. Filozofski: ona nastoji da postavi unapred koherentnu i naučnu shemu kosmičke manifestacije.

2. Etički: ona prati interakciju između kosmosa, ljudskog duha i duše, i proučava istinsku prirodu onoga što se naziva dobro i zlo. Ona nam daje razumevanje nas samih i drugih, i prema tome proširuje naše shvatanje i vidik.

Slične knjige

Dragana Deh, učenica je našeg najvećeg astrologa svih vremena, Gorana Milekića. U saradnji sa Bojanom Nenadić napisala je ovu izvanrednu knjigu o odnosima u zodijaku koja može da nam pomogne da odaberemo sebi najharmoničnijeg partnera. Oslanjajući se na principe arhetipova…
U ovoj knjizi, naš najbolji astrolog svih vremena, Goran Milekić, daje opšti prikaz planetarnih aspekata i položaja planeta u astrološkim kućama. "Jednoga dana, astrolozi, kojih je danas malo, koji pre svega moraju poznavati sveobuhvatna znanja o čoveku, moći će da…

Dodaj komentar


Sigurnosni kod Osveži

Facebook Image

Najnovije knjige

ASTROLOGIJA