proizvoda [ ? ]
iznos [ ? ]
Nastavi kupovinu
Vaša Korpa je trenutno prazna.
DOMAĆE KNJIGE » Alternativna medicina » LEKOVITE MOTIVACIJE 1 - Georgij N. Sitin

LEKOVITE MOTIVACIJE 1 - Georgij N. Sitin

Podaci o knjizi

  • Prevodilac: Mahmut Šehić
  • Godina izdanja: 2007.
  • Format: 14 x 20 cm
  • Oprema: Broširani povez
  • Broj strana: 230
  • ISBN broj: 978-86-82363-76-7
  • Puna cena: 700.00

Kupite knjigu online

  • Cena sa popustom: 640,00 din.

Georgij Nikolajevič Sitin - doktor medicinskih nauka, profesor, akademik, psihoterapeut sa pedesetogodišnjim stažom, svoj život je posvetio razradi lekovitih i podmlađujućih motivacija, koje su objavljene ne samo u Rusiji, već i u Evropi i Americi.

Metod usvajanja lekovitih motivacija kod oboljenja želudačno-crevnog trakta.

Prema zaključku naučnika iz Ruske akademije medicinskih nauka, biološki uzrast 85-godišnjeg G.N. Sitina je 30-40 godina, i podmlađivanje se produžava.

G.N. Sitin je svojim lekovitim motivacijama pomogao da se izleči više od 80.000 bolesnika. Pomoću tih motivacija bolesnici su lečili mastopatiju, policistozu jajnika, miome materice, adenome prostate i drugih neoplazmi (bez operacija), od poremećaja rada srčano-vaskularnog sistema, od poremećaja psihe, od dnevne i noćne skleroze, od oboljenja skeletno-motornog aparata, prevremenog starenja itd.

Slične knjige

Georgij Nikolajevič Sitin - doktor medicinskih nauka, profesor, akademik, psihoterapeut sa pedesetogodišnjim stažom, svoj život je posvetio razradi lekovitih i podmlađujućih motivacija, koje su objavljene ne samo u Rusiji, već i u Evropi i Americi.
Ova knjiga je posvećena svima koji pate ili su u nevolji. Glavni razlog neuspeha savremene medicinske nauke je što ona radi sa posledicama, a ne sa uzrocima. Materijalizam je niz vekova maskirao pravu prirodu bolesti, pa su zato samim bolestima…
Viljem Voker Etkinson vam u ovoj knjizi pruža priliku da iskoristite moćnu silu Prirode, a sve ostalo je na vama. On je ukazao na put, ali vi sami morate njime da koračate; otvorio je vrata, a na vama je da…
Usporite proces starenja, povećajte otpornost. Sa saznanjima koje danas posedujemo trebalo bi da budemo zdravi i srećni stotinu godina. Ako uskladite rad, porodičan život, zdravlje, prijateljstvo i veru, sigurno ćete ostvariti prethodno izložen cilj.
Taoistička ezoterijska joga je jedan drevni i moćni sistem fizičkog, psihičkog i duhovnog razvoja koji obuhvata prakse meditacije i unutrašnje energije. Ova jedinstvena i razumljiva knjiga razotkriva taoističku tajnu buđenja i cirkulisanja ćija, stvaralačke životne sile, kroz akupunkturne meridijane tela.Knjiga…

Dodaj komentar


Sigurnosni kod Osveži